Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Rabu, 21 November 2018

Bertemu Semula

Lamanya saya tidak kembali ke sini.  Senyap-senyap dah hampir 3 tahun.  Alhamdulillah, kehidupan masih seperti dulu.  Cuma sekarang hidup sendiri setelah arwah suami di jemput Allah pada 28 September 2014.

Semoga sahabat semua dikurniakan Allah kesihatan yang baik dan kehidupan yang damai.

Harapnya mulai sekarang bolehlah ke sini lagi.  Nasib baik password yang ingat-ingat lupa tu betul.  Kalau tidak tak bolehlah ke sini lagi.

Selamat malam sahabat semua.  Insya Allah saya akan ke sini lagi.

4 ulasan:

Amie berkata...

Selamat kembali Mak Long. Menulislah.... meriahkan dunia maya dengan pelbagai perkongsian.

Puan Sue berkata...

salam kak
sue pon dah lama tak ber blogging. tetiba mlm ni teringat nak jenguk blog sendiri dan blog walking ke blog kwn kwn

acu yuhan berkata...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Ummu berkata...

Salam akak...ya Allah lmanya saya tak berkunjung ke blog akak...sayaa dh lupa nak msuk blog sya mcm mana

.sedihnya saya tak jenguk kawan2 blog yg selalu bersama saya saat saya berkeruso roda sekiatar thun 2008-2010 dahulu..sya ummi kk..terhru kl msih simpan jdih onlone sya..