Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Ahad, 12 Julai 2015

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri - Syawal 1436H





Assalamualaikum wrb kepada semua teman-teman blogger semua. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1436H.  Semoga teman-teman semua berada dalam kesejahteraan dan diberikan Allah kesihatan yang baik untuk meneruskan puasa di bulan Ramadhan yang mulia ini yang hanya tinggal beberapa hari saja lagi.  Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf andainya ada perkataan dan tulisan yang mengguris perasaan teman-teman semua semasa kita menjalin persahabatan di alam maya ini.

Bagi saya dan keluarga hari raya tahun ini disambut sederhana saja. Aidilfitri tahun ini merupa hari raya pertama kami menyambutnya tanpa armarhum suami.  Dah hampir 10 bulan beliau meninggalkan kami semua.  Semoga rohnya dicucuri rahmat oleh Allah subhanahuwataala.  Aamiin.

20 ulasan:

Aziela berkata...

Selamat Hari Raya Mak Long. Saya juga nak memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau ada mengguris hati Mak Long selama ini.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Sama2 Aziela. Maklong pun begitu juga. Lama tak BW ke blog kawan2. Selamat hari raya untuk Ziela dan kekuarga.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Sama2 Aziela. Maklong pun begitu juga. Lama tak BW ke blog kawan2. Selamat hari raya untuk Ziela dan kekuarga.

❤Kamsiah❤ berkata...

salam lebaran jugak utk Kak Ani..semoga sentiasa tabah..
nnt amik kad raya kat blog saya jugak ya

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Terima kasih Kam.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Terima kasih Kam.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Abd Razak berkata...

Assalamualaikum Kak,

Selamat menyambut hari raya yang mulia, moga kakak bergembira hendaknya serta dikurniakan Allah kesihatan yang berpanjangan..aamiin

suka suka berkata...

Assalam Mak Long... salam lebaran dari kami sekeluarga semoga ceria di hari2 mendatang..

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Waalaikumussalam Ustaz Abd Razak.

Aamiin terkasih doakan kak ani. Selamat hari raya juga pada Abd Razak. Maaf zahir bathin

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Aamiin. Terima kasih doakan maklong SS. Selamat hari raya juga pada SS sekeluarga. Maaf zahir bathin

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Aamiin. Terima kasih doakan maklong SS. Selamat hari raya juga pada SS sekeluarga. Maaf zahir bathin

Mhd Adi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
insan marhaen berkata...

selamat hari raya.

saya menymbutnya di katil hospital hingga raya ke 3. first time in life...

Amalia Mustapa berkata...

Jom Singgah Blog Saya blog koleksiresepiemak

Koleksi Resepi emak
http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

PAK JUNAIDI berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rohani Mohammad berkata...

Testing

PAK SULAIMAN DI SIDOARJO berkata...

assalamualaikum wr.wb pertama tama saya panjakkan syukur kepada allah yang telah memberikan rahmat atau reskinya kepada saya dan mempertemukan saya juga dengan AKI RAHMAN dan melalui bantuan pesugihan beliau aku mendapatkan uang sebesar 20m,uang ini aku manfaatkan untuk menyumbankan sebagian dan juga pergunakan untuk membuka usaha karna sudah banyak para normal yang saya hubungi dan saya datangi tidak ada yang pernah membuahkan hasil dan mereka hanya menghabiskan uangku saja, jangan mudah percaya begituh saja sama para normal lainnya karna omongannya saja yang manis tidak ada buktinya dan yang bisa dipercaya cuma AKI RAHMAN saja karna beliau sudah banyak membantuh orang terutama saya dan ternyata masih ada orang yang jujur dan bisa dipercaya, yaa allah lindungilah orang jujur yang seperti ini karna aku juga tidak pernah menyanka kalau saya mendapatkan uang sebesar ini dan aku hampir putus asa karna uang saya habis ditipuh paranormal dan secara tidak sengaja saya menemukan postingan orang di internet tentan AKI RAHMAN dan dengan senang hati beliau mau membantuh saya kalau saya benar benar yakin dan serius dengan pesugihan putihnya dan alhamdulillah berhasil akhirnya saya juga ingin berniat atau mempostin pesan sinkat ini supaya semua orang tau kalau masih ada orang yang jujur dan bisa dipercaya yaituh AKI RAHMAN dan bagi anda yang ingin dibantuh silahkan hubungi 085-260-482-111 mohon maaf kalau postingan pesan saya ini menggangguh anda dan apa yang saya tulis ini adalah unkapan kisah nyata dari saya PAK SULAIMAN kunjungi alamat web disini 😃Pesugihan Putih Tanpa Tumbal😃