Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Selasa, 8 Oktober 2013

Lamanya tak ku pandang

Assalamualaikum pada semua. Lama sungguh saya tak singgah di sini. Apa lagi nak buat N3 baru. Nak BW ke blog kawan2 juga tak bersempatan.

Keadaan kesihatan yg berkurangan diakhir2 ni membataskan semua aktiviti yg biasa dilakukan. Saya telah dimasukkan ke hospital selama sebulan akibat jangkitan kuman di paru2 dan juga masalah batu karang.

Saya terimalah.ketentuan Allah ini dan berharap ianya menjadi kaffarat kepada dosa2 saya.

16 ulasan:

NM03 berkata...

jaga diri tau. jgn lupa mkn ubat.

❤Kamsiah❤ berkata...

sihat dan sakit adalah pemberianNYA utk kita,menginsafi segalan kekhilafan lalu...

Werdah berkata...

Assalamu'alaikum Ani

Tabah dan syukur amalan orang yang dikasihiNya..mudah-mudahan bertambah keimanan dan ketakwaan ya Ani dan semoga segera pulih seperti sedia kala.aamiin

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...mak long,

mselim3 doakan moga mak long cepat sembuh agar dapat bersama2 anak2 dan suami tersayang.

Moga sakit nie ...bukan lah pelemah semangat buat mak long...

Kami dan kekawan akan sentiasa mendoakan kesihatan mak long yer..

mselim3

pls: mselim3 sentiasa memantau perkembang mak long..sebb mak long termasuk dalam bloglist mselim3

Marina Monroe @Nanie berkata...

Moga sakit yang ditanggung sembuh dan pulih saperti sediakala.

Aamiin.

Kakzakie berkata...

Ya Allah Kak Ani... kuat dan tabah ye. Moga terus sembuhlah.

Doa kakak moga Kak Ani sabar. Makan ubat ikut peraturan.

aby berkata...

sabaha hoir k hanim ..
hoiron insyallah ...
semoga kak pulih mcm biasa ..
jaga pemakanan ubat yg ditetapkan attoiyib tu yer ..

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Terima kasih NM singgah sini. Ada masa jengok2lah.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Kam. Betul tu semoga dosa2 yg terhimpun diringankan Allah.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Waalaikumussalam kak werdah.

Sedang belajar menerima hakikat bahawa apa yg terjadi telah diatur perjalanannya oleh Allah. Mengajar hati supaya tabah.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Terima kasih mselim atas doa dan perihatin. Hanya Allah yg dapat membalasnya.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

MM.

Aminn ya Rabbalalamin. Terima kasih atas doa.yg dipanjatkan

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Terima kasih kak zakie. Terima kasih doakan kak ani. Itulah yg sangat diharapkan.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Waalaikumussalam. Shukran jazilan ya Wak. insyaallah ana be khoir walakin la tamsyi.

Sekarang sdg berusaha menyihatkan badan.

aby berkata...

salam k hanim ..
pembetulan sket ..
sobahan nur ..
bukan sobahan hoir ..

inazamri berkata...

semoga kak ani sembuh dan diberi kesihatan yg baik.baykkan sabar n sentiasa bersyukur.