Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Khamis, 3 Januari 2013

Doa Selepas Membaca Tasyahud Akhir Sebelum Salam



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Sebagaimana kita tahu banyak doa-doa yang boleh dibaca selepas membaca tasyahud akhir sebelum kita memberi salam. Mesti ramai yang dah tahu dan mengamalkan doa-doa berkenaan.

Antaranya yang di bawah ni. Tak aperlah saya turunkan jugak kepada yang masih belum mengetahuinya. Semoga sama-sama kita mendapat manfaat dan mudah-mudahan Allah makhbulkan doa kita semua. InsyaAllah


8 ulasan:

ibuintan berkata...

Insha Allah kak.. sy slalu amalkan doa ni, moga Allah makbulkan doa2 kita

Werdah berkata...

Assalamu'alaikum Ani

Semoga sentiasa beroleh kesihatan yang baik.

InsyaAllah kita biasakan dengan doa-doa yang ma'thur daripada Rasulullah SAW ini sebelum salam.

Syimama berkata...

Terima kasih berkongsi doa.

Semoga barakah.

Ann Ishak berkata...

terima kasih mak long dengan ilmu ni

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Ibuintan,

Alhamdulillah dapat beramal secara istiqamahkan.

Kak Ani pun begitu juga.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Waalaikumussalam Kak Werdah,

Rasulullah doa yang baik hanya dari baginda.

Mudah2an Allah terima ibadah kita.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Syimama.

Sama2lah kita berkongsi sedikit ilmu semoga ianya memberi faedah dan rahmat kepada kita semua daripada Allah s.n.taala.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang berkata...

Ann,

Terima kasih singgah. Mak Long lama dah menjengok blog Ann, maaflah kadang2 selain internet yang macam biskut ni.