Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Jumaat, 28 September 2012

Dua Baru Cukup



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Segala puji bagi Allah, Tuhan sekelian alam. Selawat serta salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W., keluarga serta para sahabat dan pengikut yang istiqamah menuruti baginda hingga ke hari kiamat.

السلام عليكم ورحمة الله وبركات kepada semua kawan-kawan. Beberapa hari kebelakangan ni ada dua tiga blog kawan-kawan yang saya singgah menunjukkan gambar roti canai. Pagi ni ketika singgah di rumah Salsuria saya nam Sal pun hidang roti canai. Beberapa hari lepas di rumah Deru Ombak.

Hati tergerak nak makan roti canai, jadi pagi tadi suruh abahnya belikan roti canai.



Akhirnya bersarapanlah saya dengan roti canai. Bukan sekeping tapi 2. Baru puas. Teruknya.

12 ulasan:

ckLah @xiiinam berkata...

Nak cari roti canai jugalah petang ni, kak!


:-)

kakcik berkata...

Tiba2 saya pun rasa nak makan roti canai! :)

inazamri berkata...

dtg sini terus dpt idea nk mkn apa mlm ni.lama tak pekena roti canai .sedap2.

Zaitun berkata...

Saya boleh makan satu setengah aje kak ani sebab suka bubuh kuah banyak2.

sal berkata...

SESEKALI makan roti canai..memang sedap..

insan marhaen berkata...

Macam IM juga. Bila singgah nasi kandar Popular, BM mesti pesan 2 keping roti canai, tak mahu potong. kuah campur.

ali cafe tarik, satu!

Deru Ombak berkata...

Assalamualaikum kak Ani..

Berjangkit2 teringin roti canai kan? Baru minggu lepas saya pekena roti canai..singgah sini,, teringin lagi.. Heheh

LYAfrina berkata...

lya ada kisah dgn roti canai ni.. skarang bru start blajar mkn balik..tp paling byk pon leh habiskan sekeping j..

masa lps sdr koma dulu.. spnjag dlm wad... lya asyik nk mkn roti canai je.. smpai sekali mkn 3-5 keping.. bayangkan kalo makan 3xkali sehari... smpaikan asya mbesar mdadak dlm perut.padahal x ckp bulan lagi...

bila dh bsalin kan asya.. bau roti canai pon xleh.. nk muntah.. hampir 3thn++ x sentuh roti canai. & thn ni start balik.. tu pon mkn dgn kuah sardin

Kamariah Awang berkata...

Dua okeylah, roti canai kecik kot.. Tapi jangan lebih kak Ani... kolesterol..! hiihii..

MulutPayau berkata...

dah lama tak pekena roti canai....terliur pulak tengok....

Marya Yusof berkata...

As salam Kak Ani,

Marya dah setahun tak pekena roti canai...huhuu...sedihnyeee.... Nak buat tp xpernah menjadi...xtaulah apa silapnye.... :(

sisR berkata...

salam kenal...mcmanapun roti canai mmg tak jemu makan kan...