Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Rabu, 2 November 2011

Rabu Yang Kelu - 8 - Alamak!! Tak Ada Canlah Aku

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ




31 ulasan:

kakcik berkata...

Nanti dia pulak cakap 'pergi main jauh2'...hehehe...

ajumohit berkata...

ayyooo cian nenek dia tak leh blogging, hehehhe bagila sweet kat saya nenek katanya hehehe

ibundo berkata...

kena letak jadual tu ani.. haha..

NM02 berkata...

aiyak... habieeeesss la...

Fara berkata...

Hahahahaha!

Adik, tepilah sikit. Kasilah can nenek nak blogging!

"Boleh! Tapi belikan saya Ipad dulu, baru ley kasik nenek men!"

Errr...hiks~

Kakzakie berkata...

Selalu nenek mesti mengalah dengan cucu. Cucu buat mesti boleh...

ainnoraini berkata...

sekarang ni saye asyik berebut dgn anak2 jer..

sahromnasrudin berkata...

"nenek buatkan saya satu blog erk"...heheheeee

cikguden berkata...

apa tengok2. jangan kaco. hoho

che mid berkata...

Err.. nekma gi main jauh-jauh ek...

JunAina berkata...

princess control today...not queen control okeh...hehehee...

MulutPayau berkata...

hari ni nenek kena rehat....hihihihi

Ati Masrif berkata...

mestilah nenek yg kena
mengalahkan...

sayang cucu..huhu~

sekamar rindu berkata...

salam...

:))) giliran cucu nak blogging lak..:))

gadisBunga berkata...

haha. jap lagi dia bagi link blog. katanya, jgn lupa blogwalk ye nek! hihi~

Ann Huda (Ate) berkata...

Cucu dah booked dulu.

ariana berkata...

Kena cabut undi..turn sape ni..hehe

Cikli berkata...

apa nak buat nek...

Kunang-Kunang berkata...

Pada kawan-kawan semua.

Itulah sebabnya kalau hari Sabtu, Ahad dan hari-hari cuti jarang berblog sebab si kecik2 nilah yang kontrol, laptop mak saudara/bapak saudara punya sikakaknya yang guna.

Galaxy atoknya jugak mereka guna juga. Apa nak buat diam jerlah. Sayang cuculah katakan.

zulkbo berkata...

salam Kak..
ermm..bakal blogger termuda nih
nak citer apa erkk? Angry Bird
la kut..he he..

ummu berkata...

salam kak hanim
he he cerdiknya cucu akak
cucu pun nak guna komputer ye

Anaa berkata...

aiseh, tu kalo main angry bird, haruss tak de chan la nenda ye..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ berkata...

mykids suka main games jerr

sal berkata...

cumilnya...nendanya kena mengalah..

Queenie berkata...

the conqueror!
haha...bis!

ieja amieja berkata...

alaa..nenek dah besar laa..bagilah kat adk plk..adk pun nak main jgk..hehhee

assalam kak ani..
klu dulu kena ngalah dgn ank2, skrg ngan cucu plk ye kak..

insan_marhaen berkata...

tu baru sorang. IM ni, memanjang je tak ada harapan!

Werdah berkata...

Assalamu'alaikum Ani

Itulah anak-anak zaman teknologi kan Ani.

Aktiviti hebat bercakap pun hebat.

Mudah2an teknologi membawa kepada kebaikan kan, dengan pertolongan Allah juga.

Syimama berkata...

salam kak.. Selamat Aidil Adha, sibuk beraya, ketinggalan cerita.

dialog anak2 (dialog anak saya le)
- adik kecil lagi, adiklah main dulu
- budak kecil main lama-lama, orang tua main kejap je tau
- orang tua mana boleh main.

ahmad humairi berkata...

....alaaa you nie...

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum kepada semua kawan2.

Minta maaf tak respon pada ulasan kawan2. Baru malam tadi line streamyx (betu ker eja ni) berfungsi selepas 2 hari tak dapat akses.

Terima kasih sudi singgah yer walaupun kak ani tak dapat berinteraksi.