Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Rabu, 5 Oktober 2011

Wordless Wednesday - 7 - Eh Adik...

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ




36 ulasan:

ariana berkata...

Wah comeynya..sayangnya kakak tu kat adik dia..:)

MulutPayau berkata...

Alahai comelnya baby tu.....

Acik Erna berkata...

sayang adik comel..
kaka tak jeles ye..

ajumohit berkata...

sayang adik dia ye..

bayi yg dilahirkan mmg comel, geram pada yg sanggup buang dan campak bayi secomel ini...

Anaa berkata...

wah, anak sapa ni kak ani..

kakak jangan jeles ngan adik tau..

Kunang-Kunang berkata...

Ariana

Kakak tu tak boleh percaya sangat. Jeles jugak

luahfikiran berkata...

SALAM,
LF SINGGAH ! WW

Kunang-Kunang berkata...

MP

Ini cucu ke 4, cucu lelaki pertama. Baru 4 hari.

Kunang-Kunang berkata...

Acik Erna

jeles jugak. Merajuk selalu bila adik dgn maknya

Kunang-Kunang berkata...

Aju,

Rasanya bukan siibu tak sayang tapi takut dan malu pd manusia mengatasi takut pada Allah.

Kunang-Kunang berkata...

Anaa

Ini cucu kak ani yg ke 4

Baru 4 hari. Tu yg nenek tak boleh berblog. He he

Makin bertambah cucu tokbah & nekma. Alhamdulillah syukor padaNYA.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Dato' LP.

Terima kasih singgah.

Cik SHiNJU berkata...

x sabar kakak tu nk tggu adik besar..boleh ajak bermain..

Lelaki Ini berkata...

cumel sgt2!

Cikli berkata...

kasih sayang sifat semulajadi manusia. anugerah Tuhan yang maha esa.

Miecyber berkata...

Comelnya....


Bahasa Melayu VS Nihonggo(Bahasa Jepun )

Ati Masrif berkata...

salam kak ani,

sihat ke..

dapat cucu baru ke..yg ke berapa
agaknya tu :)

sonata anak kancil berkata...

comeinyaaaa...cucu ke?

sal berkata...

kiutnya...
ceria hati tengok budak kecik..

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum Kak Ani...

Moga kakak sihat hendaknya..

Kak, masa saya nak bukak blog kakak ni keluar warning ni

Warning: Something's Not Right Here!
kerdipanrohani.blogspot.com contains content from wanwma.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker.

PCL berkata...

salam singgah WW kak , smoga sihat sejahtera..bertambah2 cucu ke?

@Abd Razak...takda warning malware skrg ni di sini..utk makluman saja.

ieja amieja berkata...

salam kak.,

sayangnyer kakak kat adik..nanti besar adk jaga kakak tau..

Fara berkata...

Olololololo...

Comeynya kamu. Sayang dia kat adik.

Kunang-Kunang berkata...

Chik Shinju,

Kakak tu tak boleh percaya sangat. Geram semacam kat adik.

Kunang-Kunang berkata...

Lelaki ini,

Terima kasih singgah.

Kunang-Kunang berkata...

Mie,

Fitrah bayi yg masih bersihkan Mie.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Ati,

Alhamdulillah akak sihat tapi penat sikit menguruskan orang dalam pantang dan baby ni.

Alhamdulillah, ini cucu kak ani yang ke 4, cucu lelaki pertama dari anak kak ani yang ke 3.

Kunang-Kunang berkata...

Sonbata,

Ya, cucu baru 5 hari usianya.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam saudara Abd Razak,

Semoga saudara sihat. Terima kasih atas perhatian mengenai malware tu. Akak dan keluarkan blog yang membawa malware tu buat sementara waktu. Akak harap dengan cara tu malware ni akan hilang.

Kunang-Kunang berkata...

PCL,

Terima kasih lapangkan masa singgah.

Sehingga akak menaip ni tak kelihatan lagi 'malware warning'. Mintak2 tak hilanglah tu.

Terima kasih atas perhatian PCL tu.

Kunang-Kunang berkata...

Sal,

Yerlah kan kita tengok insan yang masih suci tanpa sebarang dosa yang ada padanya. Kita tengok pun buat kita riang.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam ieja,

Itulah harapan kami semua semoga bila besar nanti mereka tetap hidup saling sayang menyayangi antara adik beradik.

Kunang-Kunang berkata...

Fara,

Terima kasih singgah. Bila lapang singgahlah selalu.

abu muaz berkata...

insyaAllah ... moga jadi anak yang soleh

Kunang-Kunang berkata...

Abu Muaz,

Terima kasih doakan cucu Kak Ani.

Kamariah Awang berkata...

Alhamdulillah.. dapat cucu lelaki yang pertama... Semoga mulutnya manis hatinya baik.., insya Allah...
Kak Nim, singgah ke laman ma untuk berkongsi cerita yer...!