Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Sabtu, 10 September 2011

Jom Singgah Kedai Tudung Online - Zulaikha

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ




Pada kawan-kawan yang singgah, Kedai Tudung online di atas adalah usaha anak saya Zulaikha. Dia ingin mencuba membuat bisnes secara 'online'. Barang pertama yang nak cuba diniagakan ialah anika tudung, jadi kalau nak tengok gambar-gambar tudung tu klik jerlah pada gambar di atas. Mana yang berkenan bolehlah sms dia sendiri atau ke Facebook dia. Terima kasih.




Ini sticky post

Untuk N3 baru dibawah

15 ulasan:

ajumohit berkata...

insya allah saya akan singgah di sana, mmg saya kaki sopping ni laju je mengelik page itu hahahhaha

Kunang-Kunang berkata...

Aju,

Terima kasih Aju sudi menjadi memberi semangat.

kakcik berkata...

Cantik tudung tu. Semoga usaha Zulaikha ini akan membuahkan hasil yang lumayan. InsyaAllah. :)

sal berkata...

cantik-cantik tudung tu....
nanti-nantilah shopping...
singgah-singgah melawat dulu...
ziarah rakan dan bertanya khabar...

MamaAiman berkata...

saya pun dah tengok, sangat cantik dan berminat nak beli. semoga bisnes ni dimurahkan rezki selalu :)

Acik Erna berkata...

Tahniah untuk anak yang baru bermula ..semoga berjaya.

insan_marhaen berkata...

Tergerak hati juga dengan medan online bisnes ni..

NzA berkata...

semoga biz zulaikha brtambah maju...insyaAllah.

ainnoraini berkata...

cantik tudung tu...semoga biz nye maju dan berjaya...

zue berkata...

insyallah kak ani...akan zue singgah kedai online zulaikha.

a.samad jaafar berkata...

saya doakan usaha anak akak akan membuahkan hasil.. usaha begini harus diberikan sokongan..

zulkbo berkata...

salam Kak..
nampak menarik tudung2 nya
tu ..sesuai sangat di layari
muslimah..

ibundo berkata...

semuga berjaya dalam dunia perniagaan. kalau ada saiz xl, bagitau kakpah ye.

pCL [p@kcikLie] berkata...

Salam. selamat maju jaya utk beliau...nt sy ajak mamadiana jenguk2 singgah kedai Zulikha.

MulutPayau berkata...

cantik tdung2 tu....