Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Khamis, 8 April 2010

Tiara Award



Petang tadi saya berjalan-jalan kerumah kawan-kawan. Tiba di rumah kawan lama saya iaitu Mrs Nor dia telah hadiahkan saya 'Tiara Award'. Dia suruh saya simpan award ni di rumah supaya rumah saya berseri dengan kelip kelap tiara tu. Terima kasih Nor.

Kata Mrs Nor lagi, bulan April ni bulan pemberian Award. Sempena itu dan sebagai tanda penghargaan kepada kawan-kawan semua, sekarang saya pula ingin berikan award ni kepada semua kawan-kawan yang namanya tersenarai di side bar blog saya ni. Semoga rumah kita sama-sama berseri dengan Tiara Award yang berlip lap ni. Sudi-sudikanlah yer.

17 ulasan:

piewahid berkata...

slm kak,
tahniah ye dan terima kasih! :D

tunbegia berkata...

sungguh tahniahnya,

salamm,

Abd Razak berkata...

Salam kak..

Tahniah..:)
Terima kasih..

Pn Kartini berkata...

Salam my lovely sis..:):)

Tksh sis..:):)
:):)
Moga akak sekeluarga dilindungiNya selalu..dan dirahmatiNya...Amin..:):)

MrsNor berkata...

salam kak anim...lip lap lip lap dah rumah kak anim ...moga hidup kitajuga akan terus bercahaya spt tiara itu.Amin.

kakpah berkata...

semuga kita tetap menjadi ratu di hati suami walaupun tanpa tiara seindah itu terletak di atas kepala...

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam pie,

Sam-sama. Silalah ambik dan letak di rumah pie.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Tun,

Sudi2kanlah mengambilnya yer.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Abd Razak,

Sama2lah kita meriahkan rumah kita.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Nor,

Tulah dah berkelip2 tu dan saya pun panjangkan kepada kawan2 untuk sam-sama mengelip2 cahayanya.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Kak Ph,

Betul tu kak Pah, kak ani juga berharap kita sentiasa menjadi Ratu di hati suami dan anak-anak.

Semoga kak pah sekeluarga sejahtera selalu.

pak long berkata...

salam buat kak ani...
kita dah angkut arwad tu bawak balik umah kita.....mekasih banyak...

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Sis Tinie,

Sudilah bawa balik award tu untuk kenangan.

Kunang-Kunang berkata...

Waalaikumussalam Cikgu (Pak Long)

He he, Alhamdulillahlah dah ambik. Letak kat rumah nanti sama-sama lip lap rumah kita.

Werdah berkata...

Salam Ani.

Jap lagi kak ambil.. terima kasih.

Kunang-Kunang berkata...

Walaikumussalam Sis Werdah,

Silalah yer kak. Sama-sama kita meriahkan.

Miecyber berkata...

Congrast Kak Anim...& Thansk too..:D