Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Jumaat, 28 Ogos 2009

Nyaris Kehilangan

Terima kasih Fzi dan Shima kerana beritahu yang entri kak ani ni tak boleh dibuat ulasan. Fzi kata cek setting. Alhamdulillah, sekarang dah boleh. Bila buat layout baru lupa nak set balik.

Cumanya Blog-blog yang diikuti masih belum dapat dibuat. Nanti bila lapang, akak akan masukkan balik blog-blog yang akak suka bertandang tu.

8 ulasan:

fzi berkata...

Salam kak ani..
..hehe...dah dapat dah komen...

Harap kak ani banyakkan rehat ya...masa duk masak kat dapur tu kadang duduk rehat. Saya pun kekadang problem gelap2 mata dan keletihan...doktor confirm saya ada low-blood pressure, tu pasal... takde obat boleh cure, kata doktor kena perobat guna inisiatif sendiri macam banyak makan kerang, hati dsb...

INTAN RH berkata...

Salam kak Hanim, ingat nak bgtau kak jg psl tak boleh tggl komen kat blog kak ni tp asik terlupa.

Selamat berposa kak Hanim, dah masuk hari ke7 kita ni, cpt jek kan.

pakndak berkata...

salam Ramadhan kak hanim. kullu sannah antum bikhoir

Az berkata...

Salam kak anim, az pun nyaris hilang blog semalam. Mak aih, berpeluh nak dapatkan balik..hihihi....

Kunang-Kunang berkata...

Fzi, orang kata kalau darah rendah banyakkan makan kerang atau apa-apa yang boleh menambah darah.

Kunang-Kunang berkata...

Intan, terima kasih.

Kunang-Kunang berkata...

Terima kasih Pakndak. Selamat berpuasa juga pada Pakndak.

Hari ni dah 15 Ramadhan.

Kunang-Kunang berkata...

Tulah Az, tengok blog kawan2 cantik sangat ingin juga nak buat.

Akhir ni macam2 terjadi, tapi tak aper ini menambah pengetahuan kita.