Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Selasa, 18 Ogos 2009

Jangan Lok Makang Sorang



Wahai ibu-ibu mari kita dengar ceramah ni. Kalau tak faham amber boleh goyat.

4 ulasan:

juliadam berkata...

kak ani,
apa khabar?
harap2 akak dan abang sihat walafiat.
tak berapa nak faham la cakap nya kak sebab cakap pantai timur, yang last2 tu boleh la sikit2.

Kunang-Kunang berkata...

Akak Alhamdulillah. Abang pun dah beransur sihat.

Lamanya kita tak jumpa. Semoga tina sekeluarga sihat juga.

anak paklah cikbun berkata...

assalamualaikum. cantik blog kak hanim. nie saya nak bagi link background yang kak hanim mintak tue, http://s467.photobucket.com/albums/rr37/pakndakska/?action=view&current=pakndak-3.jpg

nie ada satu lagi, kak hanim leh donlod dlm nie, http://squidfingers.com/patterns/

doakan saya najah tahun depan

Kunang-Kunang berkata...

Pakandak, terima kasih banyak2 yer berikan link backgound tu.

InsyaAllah, kak hanim doakan semoga Pakandak berjaya mendapat najah tahun depan. Guru-guru mengaji al quran kak hanim di Masjid Negeri juga semua graduate dari Mesir. Mereka selalu ceritakan pahit jerih dan susah payah nak menamatkan pengajian sehingga ada yang sampai 7 tahun.

Sejuknya perut ibu mereka termasuk ibubapa Pakandak mendapat anak seorang soleh yang mana setiap ibubapa merindui mendapat anak-anak seperti ini termasuk kak hanim.