Halaman

Terima kasih Jadi Kawan Blogger Saya

Isnin, 25 Mei 2009

Orang Baru

Wah sibok sungguh semenjak hari Jumaat lepas. Kaki ni rasa bagai nak tercabut berdenyut-denyut. Tapi digagahi juga.

Pada jam lebih kurang 3.45 petang pada 22 Mei 2009 baru lalu, lahir seorang lagi member baru dalam keluarga kami. Seorang baby girl seberat 2.95 kg. Ain Nur Kaisah diberi nama oleh ayahnya. Katanya Kaisah ertinya cahaya mata yang cantik dan bijaksana.






3 jam selepas dilahirkan



Gambar terbaru, beberapa minit sebelum catatan ni ditaip.

Ain Nur Kaisah dilahirkan HUKM. Syukur Alhamdulillah atas rezeki dan rahmat yang Allah berikan.

5 ulasan:

Purple Crayon berkata...

Alhamdulillah, tahniah kak ANi.Bertambah la cucunda penyeri keluarga nekma :)
Moga Rahmat Allah bersama kak Ani sekeluarga. Sedap nama dan indah maksud nama tu. Moga Ain Nur Kaisah menjadi anak dan muslimah yg solehah berjaya di dunia dan akhirat. Aamiin.

juliadam berkata...

Kak Ani,
tahniah kerana dapat ahli keluarga baru.
Alhamdulillah atas limpah rahmatnya kepada kak ani sekeluarga.

Kunang-Kunang berkata...

Terima kasih shima. Itulah sebabnya lama tak update blog.

Sekarang ni sedang study, malam exam shafawi. Doakan akak berjaya yer shima

Kunang-Kunang berkata...

Tina terima kasih. Tulah hari tu beritahu Tina menunggu orang baru nak datang. Dua malam jugaklah berulang ke hospital.

Sekarang ni kaki jangan ceritalah rasa dah tak boleh angkat. Apa nak buat. Weekend ni mungkin balik ke Taiping.

enigma berkata...

oloh2..somey nyer anak abg ain..
x sampat nk tgok lg..
ni baru 1st time tgok kat blog c.ngah..hehe..
-farah